Toggle Sök

Vår ledning

Vår verksamhetsmodell är utformad att ge snabbare beslut. Läs mer och Unilevers styrelse, verkställande ledning samt högre tillsatta bolagsdirektörer.

No Results

Beklagar, inga resultat hittades för det val som du gjort

Försök igenom genom att ändra dina val

Paul Polman

Paul Polman Verkställande direktör

Paul Polman har varit vd för Unilever sedan januari 2009. Under hans ledning har Unilever haft en ambitiös vision att samordna utvidgning av verksamheten med så begränsad miljöpåverkan som möjligt och öka den positiva sociala påverkan genom Unilevers Sustainable Living Plan.

Graeme Pitkethly

Graeme Pitkethly Finansdirektör

Graeme Pitkethly, finansdirektör, utsågs till verkställande direktör för styrelserna för Unilever N.V. och Unilever PLC i april 2016.

Dr Marijn Dekkers

Dr Marijn Dekkers Styrelseordförande, Unilever N.V. och Unilever PLC

Dr Marijn Dekkers utsågs till styrelseordförande för Unilever i april 2016. Han är också medlem i Unilevers kompensationskommitté och kommittén för nomineringar och bolagsledning.

Nils Andersen

Nils Andersen Styrelseledamot

Nils Andersen utsågs till styrelseledamot för Unilever i april 2015. Han är också medlem i Unilevers kompensationskommitté.

Laura Cha

Laura Cha Styrelseledamot

Laura Cha utsågs till styrelseledamot för Unilever i maj 2013. Hon är också medlem i Unilevers kommitté för nomineringar och bolagsledning samt kommittén för samhällsansvar.

Vittorio Colao

Vittorio Colao Styrelseledamot

Vittorio Colao utsågs till styrelseledamot för Unilever i juli 2015. Han är också medlem i Unilevers kompensationskommitté.

Ann Fudge

Ann Fudge Styrelseledamot

Ann Fudge utsågs till styrelseledamot för Unilever i maj 2009. Hon är också vice ordförande och senior styrelsemedlem som ej är anställd i bolaget samt ordförande för Unilevers kompensationskommitté.

Judith Hartmann

Judith Hartmann Styrelseledamot

Dr Judith Hartmann utsågs till styrelseledamot för Unilever i april 2015. Hon är också medlem i Unilevers revisionskommitté.

Mary Ma

Mary Ma Styrelseledamot

Mary Ma utsågs till styrelseledamot för Unilever i maj 2013. Hon är också medlem i Unilevers revisionskommitté.

Strive Masiyiwa

Strive Masiyiwa Styrelseledamot

Strive Masiyiwa utsågs till styrelseledamot för Unilever i april 2016. Han är också medlem i Unilevers kompensationskommitté.

Tillbaka överst på sidan