Hoppa till innehåll

Dove

Let's Change Beauty

Dove brand logo
A group of Dove women

Välkommen till Dove hemmet för äkta skönhet. I över ett årtionde har vi jobbat för att göra skönhet till något som reflekterar självkänsla. Skönhet definieras inte som en form, storlek eller färg – det är känslan av att vara den bästa versionen av sig själv. Äkta. Unik. Verklig.

Vår vision:

Vi tror att vårt utseende borde vara en källa för självkänsla. Därför är vi här för att hjälpa kvinnor från hela världen att skapa ett positivt förhållande med deras utseende, hjälpa dem höja sin självkänsla och att de inser sin fulla potential.

Vår globala undersökning visar:

Bara 4 % av alla kvinnor känner sig vackra, och oron över utseende börjar redan i en tidig ålder. 6 av 10 flickor är så oroade över sitt utseende att de helst inte deltar i vissa vardagliga aktiviteter – allt från att simma och idrotta, till att besöka läkare, gå till skolan eller bara säga sina åsikter.
Vi vill att kvinnor och flickor i alla åldrar ska kunna se sitt utseende som en källa för självkänsla. För när kvinnor och flickor väljer att inte delta för fullt i allt, så förlorar hela samhället. Därför är vår mission att hjälpa nästa generation av kvinnor att ha ett positivt förhållande med sitt utseende – som hjälper dem att få en bättre självkänsla och kunna använda sin fulla potential.

Dove Projekt Självkänsla:

Dove Projekt Självkänsla grundades 2004 för att hjälpa nästa generation av kvinnor att växa upp med ett positivt förhållande till sitt utseende och känna sig glada och självsäkra. Projektet syftar till att öka självkänsla hos unga personer (främst flickor) i åldrarna 8-17 genom workshops och online material för föräldrar.

Att nå ut till 250 miljoner ungdomar och utbilda dem i självkänsla:
Vi har nått ut till drygt 60 miljoner ungdomar och vi har satt som mål att nå 250 miljoner – en kvarts miljard – till år 2030. Och därefter alla har en roll att spela när det kommer till att bygga upp flickors kroppsbild och självkänsla för att hjälpa dem nå sina fulla potential, så kan du hjälpa till genom att engagera dig i detta projekt du med.

Partnerskap:

Allt vårt material om självkänsla är skapat tillsammans med experter: globala myndigheter som jobbar för flickors självkänsla och den allmänna förståelsen för flickor. Vi jobbar också med partner organisationer som delar vår vision. Våra partners hjälper oss att skapa material som gör skillnad och så att vi når ut till så många unga människor som möjligt.

Referenser:

The Real Truth About Beauty: Revisited. Global review commissioned by Dove, 2010

Kontakta Unilever angående Dove

Om du har frågor eller synpunkter om Dove, vänligen se vår kontaktsida.

Tillbaka till sidans topp