Hoppa till innehåll

TRESemmé

Tresemme logo
Billede af TRESemmé Farvekur

TRESemmé erbjuder hårvård av salongskvalitet som hjälper dig att ha en bra hårdag, varje dag. TRESemmé vet att när man har en bra hårdag så faller allt annat på plats. Vårt mål att erbjuda professionella men ändå prisvärda produkter som tilltalar konsumenter världen över.

TRESemmé är ett hårvårdsmärke som erbjuder produkter av salongskvalitet till både kvinnor och män. Varumärket har funnits i över 60 år och har sitt ursprung från professionella hårsalonger. Sortimentet innehåller idag även schampo, balsam och stylingprodukter för hemmabruk.

TRESemmé skapades på amerikanska frisörsalonger 1948 av Edna Emmé – en ledande stylist och opinionsbildare inom hår- och skönhetsvärlden. Hon förstod kvinnans känslomässiga relation till sitt hår och utvecklade ett varumärke med salongsprofessionella produkter. Med utgångspunkt i de senaste trenderna gjorde märket det möjligt för kvinnor att få fantastiskt vackert hår med underbar färg och utseende.

TRESemmé var det första varumärke som lanserade produkter och innovationer av salongskvalitet avsedda för hemmabruk. Professionella stylister världen över har använt dessa produkter i mer än 60 år och idag är TRESemmé en viktig sponsor av New York Fashion Week.

Kontakta Unilever angående TRESemmé

Om du har frågor eller synpunkter om TRESemmé, vänligen se vår kontaktsida.

Tillbaka till sidans topp