Hoppa till innehåll

Via

Tuff mot fläckar och snällare mot planeten

Via brand logo
VIA tar hand om dina smutsiga och fläckiga kläder.

Vi tror att alla har makten att göra en positiv skillnad för världen vi lever i. Det ligger i människans natur. Det kan innebära att man smutsar ner sig lite på vägen, men det är okej – Smuts är Bra. Vi hjälper unga och deras familjer i världens alla hörn att göra en gemensam sak och tillsammans bygga en framtid som vi alla vill ha, både för vår planet och för samhället. För när vi samarbetar kan vi nämligen uppnå vad som helst.

Vi på Via tycker att varje fläck representerar en ny och viktig erfarenhet – lerfläckar kommer från äventyr, gräsfläckar från utforskning och bärfläckar som en välförtjänt belöning efter en upptäcktsfärd. Uppmuntra ditt barn att våga smutsa ner sig till exempel med hjälp av våra roliga aktiviteter för barn. Via tar hand om dina smutsiga och fläckiga kläder.

Hållbarhet

Hur vi väljer att tvätta kan göra stor skillnad på vår miljöpåverkan eftersom det både kan vara resurskrävande och generera avfall. Därför är vi dedikerade att ständigt jobba miljömedvetet, både gällande hur vi tillverkar våra produkter och hur de sedan används. Därför är 91% av ingredienserna bionedbrytbara i vårt flytande tvättmedel och flaskan är gjord av 97% återvunnen plast.

Kontakta Unilever angående Via

Om du har frågor eller synpunkter om Via, vänligen se vår kontaktsida.

Tillbaka till sidans topp