Hoppa till innehåll

Magnum

True to Pleasure

Magnum Logo
Magnum Banner

På Magnum tycker vi att njutning är något för alla, utan undantag. Genom att belysa mångfaldens skönhet vill vi inspirera människor att kunna visa sitt sanna jag utan rädsla för att bli dömda av andra. Stunder av njutning är något värdefullt som varje individ behöver för att omfamna sin passion och bryta sina barriärer.

Vår historia började år 1989 när vi skapade den ultimata njutningsritualen – den första korsningen mellan premiumchoklad och vaniljglass för vuxna, på en glasspinne. Ända sedan dess har vi tagit njutning på största allvar.

Idag kämpar vi mot kulturen av ökande kritik och dömande, vilket hindrar oss från att leva det liv som man själv önskar. I dagens värld måste man vara väldigt modig för att släppa taget, visa sitt sanna jag och göra det man älskar.

Vi tror att varje dag utan njutning är en förlorad dag, att njutning är det som gör livet värt att leva. Eftersom njutning är något så grundläggande för våra liv, borde vi inte försöka njuta fullt ut, utan att kompromissa? De mest njutningsfyllda ögonblicken äger rum när vi känner oss fria att släppa taget och ägna oss åt det vi verkligen älskar, utan rädsla för att bli dömda, när vi är ärliga mot oss själva - när vi är True to Pleasure.

Kontakta Unilever angående Magnum

Om du har frågor eller synpunkter om Magnum, vänligen se vår kontaktsida.

Tillbaka till sidans topp