Hoppa till innehåll

LUX

Lux erbjuder högkvalitativa produkter till överkomliga priser

Lux logo

Sedan 1925 har Lux skapat produkter för kvinnor som tycker om skönhet. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till överkomliga priser som är byggda kring njutning och modern glamour.

Vår produktfilosofi

Våra produkter är den perfekta blandningen av eleganta dofter som är gjorda av värdens bästa parfymexperter och med ingredienser som vårdar huden. De ger huden ett fint glow, lämnar en långvarig doft och glädjer dina sinnen, vilket ger ett lyxigt ögonblick av bortskämdhet.

Lux dofter

Lyxiga dofter har alltid varit kärnan i Lux-produkter. Under årens lopp har vi samarbetat med doftexperter i världsklass för att leverera eleganta, distinkta dofter som kvinnor vill använda.

Hållbarhet

Lux har åtagit sig att skydda vår vackra planet där vi lever, eftersom naturliga resurser är grunden för de skönhetsprodukter som skämmer bort oss. Vi strävar ständigt efter att göra en positiv inverkan genom att minska vår plastkonsumtion, förvärva naturliga ingredienser som används i våra produkter i enlighet med principerna för hållbarutveckling och förbättra försörjningsmöjligheterna för lokala samhällen som vi arbetar tillsammans med.

Kontakta Unilever angående LUX

Om du har frågor eller synpunkter om LUX, vänligen se vår kontaktsida.

Tillbaka till sidans topp