Hoppa till innehåll

Neutral

Omtanke för känslig hud och miljö

Neutral logo
NEUTRAL produkter utvecklade för att passa alla hudtyper (inklusive känslig hud).

All hud är annorlunda, vilket innebär att det kan vara svårt att hitta produkter som ger samma skydd och vård för alla i familjen. Men det är här som Neutral kommer in och kan hjälpa. Vårt mål är att göra det enkelt att ta hand om hela familjens hud och detta genom att erbjuda milda produkter som hjälper att skydda din hud mot irritation- från normal hud till känslig. Med varje produkt, från tvättmedel till handkräm - och allt däremellan- kan Neutral hjälpa dig med att skapa en lättare och mildare hudvård varje dag.

Neutral grundades i Skandinavien för mer än 40 år sedan. I takt med att känslig hud och hudallergier har blivit ett växande problem för barn och vuxna, har vi arbetat med att skapa ett utbud av milda hushållnings- och personliga hudvårdsprodukter som passar hela familjen. Alla våra produkter är utvecklade för att passa alla hudtyper (inklusive känslig hud) och är dessutom uppbackade av experter. Alla hudtyper kan dra nytta av mildare hushålls- och kroppsvårdsformler eftersom de hjälper till att minska risken för hudirritation och hudallergiska reaktioner.

Engagemang för hållbarhet

Precis som det är viktigt för oss att våra produkter har en positiv effekt på din hud, är det lika viktigt att vi arbetar för att minimera vår miljöpåverkan. Vi strävar därför efter att använda oss av icke- skadliga kemikalier, såväl som att utnyttja vår energi så mycket som möjligt - i själva verket produceras alla våra tvättmedel med 100% förnybar energi. Några av våra produkter finns i påfyllningsförpackningar med 80% mindre plast än fullförpackning. Våra flytande tvättmedelflaskor är dessutom baserade på 98% återvunnen plast och innehåller 97% bionedbrytbara ingredienser.

Kontakta Unilever angående Neutral

Om du har frågor eller synpunkter om Neutral, vänligen se vår kontaktsida.

Tillbaka till sidans topp