Hoppa till innehåll

Pepsodent

Varje leende räknas

Pepsodent logo
Pepsodent Lahjoita hymy kampanja

Vi är en omtänksam coach som inspirerar och ger människor möjlighet att sköta sin munhygien på bästa sätt. Vi är ingen dömande auktoritet som dikterar strikta behandlingar för vårdgivare och familjer. Vårt uppdrag är att sprida god munhälsa runt om i världen, så att människor kan släppa loss kraften i sina leenden.

Pepsodent Company grundades i Chicago 1915 och tillverkade Pepsodent tandkräm, som snabbt blev en ledande produkt i USA. Den ursprungliga formeln för tandkrämen innehöll pepsin, ett enzym som har förmågan att bryta ner och smälta matavlagringar på tänderna. Det är också ursprunget till företags- och varumärkesnamnet Pepsodent.

Fem år efter lanseringen i USA exporterades produkten till Storbritannien där den också stadigt växte i popularitet. 1932 var efterfrågan tillräckligt stor för att motivera lokal tillverkning och produktionen inleddes i Park Royal, London.

Vårt syfte är att utrota förebyggbar oral sjukdom så att alla kan släppa loss kraften i sitt leende. Vi gör det genom våra innovationer, samarbeten och utbildningsprogram.

Kontakta Unilever angående Pepsodent

Om du har frågor eller synpunkter om Pepsodent, vänligen se vår kontaktsida.

Tillbaka till sidans topp