Hoppa till innehåll

Rexona

Rexona - It won’t let you down

Rexona logo
Rexona Blue logo

Våra deodoranter är särslikt framtagna för att jobba lika hårt som du gör. Vi har gjort det till vår viktigaste uppgift att lära oss mer och veta mest om svett. Det vi lär oss leder ständigt till nya produktinnovationer. Så oavsett vad du gör i livet – tränar, springer till bussen, håller en presentation för kollegorna eller går på dejt, så kan du lita på att du har det bästa skyddet. Du kommer inte att bli besviken!

Vi på Rexona har använt vår expertise till att revolutionera vår antiperspirant-teknologi. Introducerar: Motionsense™ - en banbrytande och patenterad teknologi med smarta mikrokapslar som reagerar direkt på rörelse. När du rör dig, får friktionen under armarna kapslarna att brista och frigör omedelbart skydd som håller dig fräsch hela dagen.

Rexona Maximum Protection är en av Rexonas mest effektiva skydd mot svett och dålig lukt, utvecklat för att stå emot och bekämpa kraftig svettning i upp till 96h. Den är tre gånger så effektiv jämfört med Rexonas vanliga antiperspiranta deodoranter. Förklaringen heter Defence+ TM Technology – en teknologi som Rexona själva har utvecklat och patenterat. Den kombinerar skyddet mot svett och dålig lukt med återfuktande ingredienser. Och självklart är den dermatologiskt testad.

Kontakta Unilever angående Rexona

Om du har frågor eller synpunkter om Rexona, vänligen se vår kontaktsida.

Tillbaka till sidans topp