Hoppa till innehåll

Schmidt's

LUKTA FRÄSCHT, KÄNN DIG FRÄSCH.

Schmidt's logo
Billede af Schmidts deodoranter.

Schmidt's Deo är en aluminiumfri, vegansk och naturlig deodorant med ingredienser från 100% naturligt ursprung. LUKTA FRÄSCHT, KÄNN DIG FRÄSCH. Vi anser att framtiden inom personlig hygien är formler med växt- och mineralpulver som faktiskt fungerar.

FRAMTIDEN INOM PERSONLIG HYGIEN ÄR FORMLER MED VÄXT- OCH MINERALPULVER.


Schmidt’s startade i Portland, Oregon (USA) år 2010 när makerrörelsen inspirerade Jaime Schmidt att ta fram växtbaserade naturdeodoranter i sitt hem för att hålla familjen fräsch och väldoftande. Schmidt’s virala succé på lantmarknader uppmärksammades av entreprenören Michael Cammarata. Tillsammans skapade denna superduo ut ett imperium inom naturprodukter. Idag är Schmidt’s Naturals växt- och mineralbaserade hygienprodukter tillgängliga över hela världen.

Vi tror på att små men effektiva förändringar i din livsstil kan förbättra din hälsa. I en bransch som lämnat oss suktandes efter mer, strävar vi efter att höja ribban och sätta nya standarder för naturprodukter. För oss är naturprodukternas framtid kvalitet och banbrytande växtbaserade formler – men utan att tumma på ingredienserna eller användarupplevelsen. Vårt mål är att göra naturprodukter roliga, tillgängliga och något för alla.

Vi prioriterar ingredienser som kommer från naturen. När vi tar fram våra formler letar vi efter innovativa växt- och mineralbaserade ingredienser som är fullpackade med nyttiga ämnen för kroppen. Alla våra produkter tillverkas utan att skada djur, och vi köper aldrig ingredienser från leverantörer som testar sina produkter på djur. Schmidt’s åtar sig att alltid vara certifierat veganska och cruelty-free. Schmidt’s Naturals produkter är alltid fria från aluminium, SLS, PEG, artificiella aromämnen, artificiella färgämnen, artificiella sötningsmedel.

VÅRA STANDARDER OCH VÄRDERINGAR

Hållbarhet

Tillverkningen, bearbetningen och produktionen av våra ingredienser sker på ett ansvarsfullt sätt för att minimera onödiga steg utan att uppoffra produkternas kvalitet. Vi skapar produkter som inte bara är säkra eller känns bra att använda, utan som också är skonsamma mot planeten.

Tillgänglighet

Vi tror på att oavsett vem du är och var du bor, ska du ha tillgång till naturliga hygienprodukter av hög kvalitet. Med denna vision i åtanke, arbetar vårt team varje dag för att göra våra kollektioner mer tillgängliga och överkomliga – utan att tumma på kvaliteten.

Kontakta Unilever angående Schmidt's

Om du har frågor eller synpunkter om Schmidt's, vänligen se vår kontaktsida.

Tillbaka till sidans topp