Hoppa till innehåll

Zendium

Zendium stärker munnens naturliga försvar, för en friskare mun.

Zendium logo
Billede af Zendium Classic tandpasta

Vi stärker kroppens naturliga försvarssystem för att säkerställa den hälsosammaste munnen för alla. Genom att arbeta med vår kropp snarare än mot den hjälper vi vår mun att hjälpa sig själv, även när den är mest sårbar. Genom att öka den naturliga skyddskraften i varje mun undviker vi behovet av aggressiva formuleringar, som skapar en mild men effektiv oral vård, för alla.

Dr. Henk Hoogendoorn var en holländsk banbrytande mikrobiolog som utmanade forskningen om antibakteriella egenskaper redan 1969. Hans framstående arbete med det orala mikrobiomet ledde till upptäckten av Zendiums revolutionerande formula som stödjer munnens immunitet.

1969 ifrågasatte Dr. Henk Hoogendoorn nyttan med antibakteriella produkter och avslöjade en ny sanning. Hans upptäckt förändrade den allmänna synen på munhälsan. Hoogendoorns studier visade att naturliga enzymer och proteiner är avgörande i kampen mot de skadliga bakterierna i munnen.

Istället för antibakteriella medel som traditionellt används inom munvård blev Zendium den första tandkrämen någonsin med samma enzymer och proteiner som din mun använder för att motverka bakterier. De skyddar munnen på samma sätt som naturen gör.

Zendium har en unik, skonsammare formula. Den är dessutom fri från SLS som är ett kraftigt skumbildande medel som kan irritera tandköttet och insidan av kinden. Våra ingredienser är omsorgsfullt utvalda för att stärka din muns naturliga försvar. De arbetar med och skyddar det ömtåliga ekosystemet i munnen.

Det är kliniskt bevisat att Zendium stärker de goda bakterier som naturligt skyddar munnen och minskar dåliga bakterier som orsakar tandproblem under 14 veckor. Zendium arbetar tillsammans med din kropp, inte mot den, för att skydda den på ett naturligt sätt.

Kontakta Unilever angående Zendium

Om du har frågor eller synpunkter om Zendium, vänligen se vår kontaktsida.

Tillbaka till sidans topp