1. Hem
  2. Nyheter
  3. Nyheter

Nyheter

Nedan listas de nyheter som rör Unilevers dagliga verksamhet.

No Results

Beklagar, inga resultat hittades för det val som du gjort

Försök igenom genom att ändra dina val

Vi uppmärksammar ett problem

Mr Greens CEO i Afrika, Kerian Smith, förklarar varför han anser att föreställningen om avfall behöver förändras och hur det kommer ha en stor inverkan på samhället och miljön.

Mindre kontanter kan innebära ett bättre liv

En tredjedel av andelen vuxna kämpar i system med bristande finansiella tjänster och som försvårar möjligheten att skydda sitt sparande. Ruth Goodwin-Groen, från FN baserade ”Better Than Cash Alliance”, förklarar varför en förändring mot digitala betalningslösningar kan hjälpa till att reducera fattigdom och skapa inkluderande tillväxt.

Pukka: vi har inte sålt ut oss, vi har sålt in oss

De två medgrundarna till Pukka Herbs, Tim Westwell och Sebastian Pole, berättar varför man valde Unilever, hur de hanterat svårigheter på sociala medier och om önskan att göra världen bättre i varje kopp te.

Förtroende - nyckeln till framtida framsteg

“Förtroende är vår viktigaste värdedrivare.” Unilevers CEO Paul Polman beskriver hur värderingar och förtroende påverkar företagande, samhället och vår planet.

Banbrytande teknologi minskar mängden plastavfall

Varje år produceras världen över miljarder ton med PET plast, men idag återvinns enbart en liten del. Men tack vare en lyckad pilotstudie genomförd av Unilever där man studerat banbrytande teknologi som kan leda till ett genombrott. Sanjeev Das, Unilever’s Global Packaging Director för Dressings, berättar mer;

Hur vi lever upp till våra mål i vår hållbarhetsplan

Medan världen arbetar för att uppnå målen för en hållbar utveckling, är det viktigt att näringslivet visar vägen mot förtroende. Nyckeln till detta är att vi alla arbetar närmare varandra än tidigare. Det innebär också nya nivåer av transparens för alla parter.

Bästa sättet att transportera hem varor när man bor avlägset

Att leverera prisvärda och högkvalitativa produkter till de miljarder människor som bor i dåligt betjänade eller avlägsna platser utgör ett stort tillfälle för innovativa sociala företag. Vi delar vår expertis för att finna det bästa sättet att transportera hem varor när man bor avlägset.

Varför vattenbrist är allas problem

Presidenten för Unilever Home Care division talar om spännande innovationer, ett nytt partnerskap med Alibaba som kan gynna miljoner och varför spolning av toaletten har blivit ett hett ämne.

Den vattenbesparande hemligheten till sötare tomater

Jordbrukare av tomater i Medelhavsområdet kämpar med både oförutsägbart regn och vattenbrist. Knorr har medfinansierat kostnaden för enkla verktyg för att spara vatten och hjälpa grödor att trivas.

En betydande ansträngning för mer transparent leverans av palmolja

I februari blev Unilever det första konsumentvaruföretaget att offentligt dela information om de leverantörerna och fabrikerna vi gör uppköp samt tillverkar varor ifrån, både direkt och indirekt. Detta markerar en viktig milstolpe i vår fortsatta satsning på en mer hållbar palmoljeindustri.

Tillbaka överst på sidan