Vi älskar smtus.

Smuts är bra! Att Via säger att vi älskar smuts kan verka lite udda. Men vi förstår att människor som lever ett aktivt liv ibland blir lite smutsiga.

Mer än bara ord

omo-s-new-initiative-to-help-10-million-children

Idén att smuts är bra är inte bara ett slagord. Det är mer en tro på ett sätt att leva. Och vi ser till att vi har tekniken för att backa upp det.

Hur? Tja, till att börja med är vi själva ute och får våra händer smutsiga, vi arbetar kontinuerligt med att förstå alla de olika typer av fläckar som barn (och stora barn) kan komma hem med. Runt om i världen har vi utvecklat en egen vetenskap om fläckar: var de kommer ifrån, vad de är gjorda av och varför de kan vara så envisa.

Bekymmersfri rengöring

Vi arbetar hela tiden med tekniken för att se till att våra tvättmedel kan göra jobbet åt dig. Det första steget var att optimera sammansättningen av ingredienser för varje produkt med en ny blandning av polymerer och tensider som säkerställer att vi kan ta bort hundratals fläckar utan förbehandling.

Det nya rengöringssystemet är utformat för att lösa upp fläckar i snabbt och kunna arbeta fläckarna från det blöta tyget så effektivt som möjligt. Smutspartiklarna hålls sedan avskilda i tvättvattnet så att de lätt kan avlägsnas under sköljning, utan att lämna några rester. Den nya tekniken har tagits i bruk i de olika produktformaten: pulver, vätskor, tabletter och kapslar.

Så att folk kan gå vidare med livet

Vi har också arbetat hårt för att noggrant välja de bästa enzymerna för jobbet. Enzymer är naturens fläckborttagningsagenter och vi samarbetar med Novozymes, ett världsledande företag som är experter på enzymer, för att forska och identifiera vilka enzymer är särskilt bra på att ta bort fläckarna barnen får på sina kläder.

Tillbaka överst på sidan

SOCIALA MEDIER

Delar du vårt intresse för en hållbar framtid. Följ gärna med oss i sociala kanaler. Vi håller utkik efter dig!

KONTAKTA OSS

Kontakta Unilever och specialiserade team eller hitta kontakter runt om i världen.

Kontakta oss