GB Glace presenterar årets nio glassigaste nyheter!

Snart är sommaren här och årets efterlängtade nyheter från GB Glace är redo att presenteras. Bland de nya inslagen på glasskartan finns flera nyheter för alla nöt- och chokladälskare, en frisk isglass för alla barn och slutligen en riktigt god glass för alla laktos- och glutenintoleranta.

Årets glasskarta från GB Glace innehåller hela nio nyheter som möter alla glassälskares olika önskemål med smaker som varierar från kraftfulla choklad- och nötsmaker, uppfriskande citrus och milda hallontoner. Extra festligt blir det i år eftersom den älskade GB-gubben fyller 50 år och det firas att han har varit symbol för GB Glace sedan 1965.

– Det är med stolthet vi presenterar glassnyheterna för 2015! Årets glassar innehåller härliga smaker såsom choklad, hallon, kaffe, jordnötssmör, citrus och yoghurt – en härlig mix där vi hoppas att alla ska hitta sin favorit! Att kakaon i flera av våra nyheter är Rainforest Alliance-certifierad är vi såklart extra stolta över, berättar Dominika Hagborg, Marknadschef på GB Glace.

www.gb.se

Ta reda på mer om ämnena

Tillbaka överst på sidan

SOCIALA MEDIER

Delar du vårt intresse för en hållbar framtid. Följ gärna med oss i sociala kanaler. Vi håller utkik efter dig!

KONTAKTA OSS

Kontakta Unilever och specialiserade team eller hitta kontakter runt om i världen.

Kontakta oss