B&J press

En glassupplevelse i klassiskt Ben and Jerry´s manér med mumsiga smakkombinationer producerade under hållbara former.

Ben and Jerry´s glassfamilj växer. Greek Style Frozen Yogurt börjar säljas från mitten av mars i dagligvaruhandeln – men redan från vecka 7 kan alla Ben and Jerry´s fans hitta den på 7-eleven och från vecka 8 på Hemmakväll. Greek Style Frozen Yogurt är en perfekt mix av allt som Ben and Jerry´s värdesätter: rika smaker, stora chunks och en rättvis produktion – denna gång med grekiska influenser.

– Den omåttligt populära yoghurttrenden har tagit svenskarna med storm. Vi har nu jobbat hårt för att skapa den absolut bästa, godaste och mest euforiska Ben and Jerry´s versionen av Frozen Yogurt glass. Nu kan man äta dubbelt så mycket, säger Anna Sandgren på Ben and Jerry´s Sverige.

För Ben and Jerry´s så är det alltid insidan som räknas. Därför är Greek Style Frozen Yogurt,precis som övriga produkter isortimentet –en super-premium glass gjord på noggrant utvalda Fairtrade-certifierade råvaror, rättvist producerade med hänsyn till bönderna och det samhälle de lever i.

– Vi tror att våra kunder vill se fler rättvisa produkter på marknaden. På Ben and Jerry´s är vi väldigt stolta över vår Fairtrade-certifiering och att den faktiskt gör skillnad på riktigt för bönder och samhällen i utvecklingsländer, säger Anna Sandgren.

Dessutom innehåller nya Greek Style Frozen Yogurt 30 procent mindre kalorier och upp till 50 procent mindre fett än övriga produkter.

Greek Style Frozen Yogurt kommer i tre smaker: Vi har kombinerat den härliga krämigheten i grekisk yoghurt med våra beryktade tuggiga bitar och såsiga virvlar och kan stolt presentera den nya serien Greek Style Frozen Yogurt som kommer i tre härliga smaker!

Strawberry Shortcake:Smarrig premium-yoghurtglass i grekisk stil twistad med det himmelska mötet mellan jordgubbar och krossade shortcakes. En riktig smakexplosion för den som gillar friska bär och yoghurt.

Rasberry Chocolatey Chunk:Len premium-yoghurtglss i grekisk stil full av sköna hallon och maffiga chokladbitar.För den som inte vill kompromissa med vare sig chokladen eller bären.Extra allt helt enkelt!

Vanilla Honey Caramel:Ljuvlig premium-yoghurtglass i en grekisk tolkning av den klassiska kombinationen yoghurt och flödande honung! Kalla den klassisk, men sweet eureka så god!

För mer information:

Anna Sandgren

Ben and Jerry´s Sverige

Telefon: 08-619 70 10, 0709-73 71 31

Mail:anna.sandgren@unilever.com

Sweden

Sandhya Forselius
Unilever Sverige
Box 1056
171 22 Solna

+46 (0) 8 619 95 00
sandhya.forselius@unilever.com

Ta reda på mer om ämnena

Tillbaka överst på sidan

SOCIALA MEDIER

Delar du vårt intresse för en hållbar framtid. Följ gärna med oss i sociala kanaler. Vi håller utkik efter dig!

KONTAKTA OSS

Kontakta Unilever och specialiserade team eller hitta kontakter runt om i världen.

Kontakta oss