Hoppa till innehåll

75 år av glass och glädje, vårens nyheter äntligen här!

Publiceras:

Estimerad lästid: 2 minuter

Bland nyheterna finns något för alla smaker i en härlig mix av kokos, lakrits, mint, kaksmulor och choklad.

75 år av glass och glädje, nu är vårens nyheter äntligen här!

”Det känns extra fint att fira att GB Glace fyller 75 år just i år när årets nykomlingar verkligen erbjuder något för alla, säger Jon Hilander, produktchef för pinnar och strutar på GB Glace. ”

”Vi arbetar ständigt med att kartlägga trender och tillgodose alla olika smaker och preferenser – årets nyheter speglar verkligen detta. När vi har något som passar alla kan vi fortsätta att sprida glassiga leenden runt om i hela landet.”

Magnum bjuder i år på flera spännande och smakrika nyheter. Magnum Double Raspberry är uppföljaren till succén Magnum Pink och en sann smakupplevelse med len hallonglass och ljuvlig hallonsås varvat med choklad i flera lager.

Den trendiga Magnum Double Coconut är uppfriskande med flera lager av kokosnötsglass, choklad och fyllig chokladsås. För cookie dough-älskare är Magnums tredje och sista nyhet Magnum Cookie Crumble perfekt med sitt chokladöverdrag med kakbitar och vaniljglass med kaksmak.

Sveriges mest populära glasstrut är Daim, en favorit bland svenskaralla åldrar. Lakrits som smak är en ständigt ökande efterfrågan och GB Glace presenterar därför stolt Daim Liquorice, den perfekta glassen för den som älskar både Daim och lakrits! En krispig våffla med härlig lakritsglass med Daim-bitar, givetvis täckt av Daims karaktäristiska mjölkchoklad.

I år får dessutom alla Minion-fans en egen glass, nämligen Minions Gelato! – en glass med smak av vanilj och banan som passar stora som små. Glassen har perfekt timing eftersom en ny ’Dumma Mej’-film har premiär i slutet av juni!

Ytterligare en fruktig nyhet är Solero Strawberry Smoothie, ett riktigt kallt och sommarfräscht tillskott med endast 49 kcal.

MintChoklad Dröm är en laktosfri nykomling med härlig mintglass med kärna av len choklad. Även det mjölk- och glutenfria sortimentet breddas med veganvänliga ’Choice’, en klassisk strut med vaniljglass gjord på ris, med rippel och överdrag av kakao i en krispig majsvåffla.

Vill du läsa mer om årets nyheter eller andra älskade klassiker? Besök GB Glace hemsida.

Tillbaka till sidans topp