Hoppa till innehåll

Nytt sortiment av spännande, smakrika fonder från Knorr

Publiceras:

Estimerad lästid: 2 minuter

Knorr, som i dagsläget erbjuder Sveriges mest sålda buljongkuber, lanserar i dagarna sitt nya sortiment av smakrika fonder. De nya fonderna finns i sex goda smaker: tre spännande autentiska smakblandningar från Thailand, Indien och Japan och tre klassiska smaker från Knorrs buljonger - Ox-, Kyckling- och Grönsaksfond.

Knorr Thai Spice

”Vi ser ett ökat intresse för internationell mat, framförallt från Asien. Men samtidigt upplever många att det är krångligt att få till de rätta smakerna på sin mat” säger Jeanette Zeitoun Produktchef för Knorr buljonger.

”Våra fonder underlättar att få till de autentiska smakerna. Med den indiska fonden får du enklare till den mustiga currysmaken, den thailändska fonden hjälper dig att på ett enkelt sätt få till den fräscha smaken av citrongräs och ingefära och den japanska fonden ger den rätta smaken med hjälp av soja, ostronsås och sesamolja. Samtidigt är vi glada över att kunna erbjuda möjligheten att hitta favoriterna bland buljongkuber nu också i flytande format”

De smakrika fonderna kan användas som bas i all matlagning eller vid avsmakning innan servering, i alltifrån soppor och grytor till såser och dressingar. En matsked av Knorrs goda fonder räcker för att smaksätta ½ liter vätska, vilket motsvarar en buljongkub. Knorrs fonder har en högre koncentration än vanligt för flytande fonder och därmed ger mer koncentrerad smak.

Samtliga av Knorrs fonder tillverkas i Småland och är helt utan smakförstärkare och konserveringsmedel.

För inspiration och recept med Knorrs nya fonder, besök www.knorr.se.

Knorrs nya fonder finns tillgängliga från vecka 33 och har ett rekommenderat ca. pris på 29,90kr. Fonden innehåller 150ml och finns tillgängliga på Coop, City Gross och Mathem med början vecka 33.

För ytterligare information, pressbilder, och receptbilder, kontakta Jeanette Zeitoun, Produktchef för Knorr Buljonger.

jeanette.zeitoun@unilever.com

M: +46 72 518 93 42

Tillbaka till sidans topp