Hoppa till innehåll

Årets nyheter från GB Glace är här!

Publiceras:

Estimerad lästid: 3 minuter

Citron, blåbär och hallon präglar årets spännande glassnyheter från GB Glace

GB Glace nyheter 2024

Det är glädjande att se ett fortsatt stort intresset för glass bland svenska konsumenter och äntligen är tiden inne att avslöja årets nyheter från GB Glace. I en orolig omvärld söker många känslan av nostalgi, ofta förknippad med minnen av ljusa glasstunder och känslan av sommar när de väljer sin glassfavorit. Något som bekräftades i omröstningen ”Vilken retroglass vill du ha tillbaka?”, där resultatet av 200 000 röster från svenska konsumenter slutligen korade Cornetto Citron som den återvändande glassfavoriten 2024. Som svar på den ökade klimatmedvetenheten hos konsumenten och efterfrågan på växtbaserade alternativ lanserar GB Glace ytterligare en ny växtbaserad Magnum-glass till sortimentet.

Med årets nyheter bjuder GB Glace in till ett glassår med stunder av njutning som för människor samman.

Vi är fulla av förväntan inför glasslanseringen 2024 och samtidigt fullt medvetna om att vi lever i en orolig värld; där betydelsen för människor att enkelt kunna skapa små stunder av glädje i vardagen blir extra viktig. Det är inspirerande och väldigt roligt att så många konsumenter har engagerat sig i höstens retro-omröstning som resulterade i att vi nu återlanserar favoriten Cornetto Citron.

Victoria Gelmanovska, Marknadschef, GB Glace Norden

Cornetto Citron

Konsumenterna i Sverige har sagt sitt – retrofavoriten Cornetto Citron är tillbaka!

En smakfull nostalgitripp väntar när Cornetto Citron gör en efterlängtad comeback från år 1995! Här kan du förvänta dig en utsökt glass med smak av citron, citronsås och toppad med vit chokladbitar i en krispig och ikonisk Cornetto-våffelstrut. En helt klart oemotståndlig glasskombination!

120 ml, rekommenderat pris ca. 27 kr[a]

Twister Cosmixx

Gör en smakresa genom rymden med Twister Cosmixx, där varje tugga förvandlar din tunga till en lila galax och tar dig bortom stjärnorna! Söta smaker av svarta vinbär, hallon, äpple och blåbär tar ditt smakäventyr till nya kosmiska höjder. Twister Cosmixx är inte bara en glass, det är en resa till det okända där varje smak är som en stjärnklar stund. Ge dina smaklökar en galaktisk upplevelse och låt Twister Cosmixx vara din biljett till en ljuvlig lila värld av njutning!

70 ml, rekommenderat pris ca. 15 kr[a]

Magnum Euphoria

Upplev sann glass-eufori med vår senaste Magnum-upplevelse, Magnum Euphoria! Här möter du en kittlande kombination av frisk citronglass som kramar om en kärna av livlig hallonsorbet, täckt av Magnums ikoniska, vita choklad med poppande godis.

90ml, rekommenderat pris ca. 31 kr[a]

samt flerpack 3x90ml, rekommenderat pris ca. 66,90 kr[a]

Magnum Wonder

Upplev en värld av ren lyx med vår senaste skapelse, Magnum Wonder! En smakupplevelse där glass omfamnar en kärna av förförisk glass med toffeesmak, innan den doppas i Magnums ikoniska gyllene choklad, som är kärleksfullt prydd med karamelliserade mandlar. Varje tugga är en resa genom en smakvärld av överflöd och sofistikerad njutning.

90ml, rekommenderat pris ca. 31 kr[a]

samt flerpack 3x90ml, rekommenderat pris ca. 66,90 kr[a]

Magnum Chill

Möt vår lyxiga, veganska nyhet; Magnum Chill! Vår allra senaste veganska sensation bjuder på en smakfest i olika dimensioner där glass med vanilj- och kexsmak omsluter ett hjärta av svalkande blåbärssorbet, nedsänkt i Magnums krispiga veganska choklad kantad med små kakbitar.

90ml, rekommenderat pris ca. 31 kr[a]

samt flerpack 3x90ml, rekommenderat pris ca. 66,90 kr[a]

Twister Tropical 8-pack

Ta med dig en virvelvind av tropisk glädje hem med Twister Tropical 8-pack! Denna härliga mix bjuder på två smaker; tropisk frukt och saftig ananas, båda tätt ihopflätade med krämig vanilj. Oavsett om du njuter av dem solo eller delar dem med vänner, är dessa små virvlar av glädje en inbjudan till gemenskap och smakfest!

8x50ml, rekommenderat pris ca. 52 kr[a]

Twister Sweet & Sour 8-pack

Bjud dina smaklökar på en fest med Twister Sweet & Sour glass, där en explosion av syrlig citron möter den uppfriskande sötman från jordgubbar i kombination med äpplets krispighet. Twister Sweet & Sour är inte bara glass – det är också en lekfull expedition där varje tugga är som en överraskande nivå av smak. Twister Sweet & Sour är din guide genom detta ljuvliga smakuniversum oavsett om du njuter av det själv eller delar det med någon annan.

8x50ml, rekommenderat pris ca. 52 kr[a]

[a] (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10)

Det är affärsinnehavaren som bestämmer priset på en produkt i sin butik, varför priset kan variera mellan butiker och orter runt om i landet.

Tillbaka till sidans topp