Toggle Sök

  1. Hem
  2. Hållbarhet
  3. Senaste nyheter

Senaste nyheter

Läs Unilevers Sustainable Living-nyheter i kronologisk ordning eller leta igenom arkivet genom sökord eller ämne.

No Results

Beklagar, inga resultat hittades för det val som du gjort

Försök igenom genom att ändra dina val

Banbrytande teknolog minskar mängden plastavfall

Varje år produceras världen över miljarder ton med PET plast, men idag återvinns enbart en liten del. Men tack vare en lyckad pilotstudie genomförd av Unilever där man studerat banbrytande teknologi som kan leda till ett genombrott. Sanjeev Das, Unilever’s Global Packaging Director för Dressings, berättar mer;

Hur vi lever upp till våra mål i vår hållbarhetsplan

Medan världen arbetar för att uppnå målen för en hållbar utveckling, är det viktigt att näringslivet visar vägen mot förtroende. Nyckeln till detta är att vi alla arbetar närmare varandra än tidigare. Det innebär också nya nivåer av transparens för alla parter.

Unilever får högsta betyg för sitt miljöarbete

Unilever har identifierats som världsledande inom hållbarhet och belönats med en plats på A-listan 2017 för klimat, vatten och skog av CDP, en ideell global plattform för miljöinformation.

Enbart el-drivna fordon senast 2030 för Unilever

Unilever är första FMCG-organisation att ansluta till The Climate Groups EV100 globala initiativ. Där syftet är att sammanföra företag som ligger i framkanten och som har en drivkraft att påskynda övergången till el-drivna fordon samt utveckla el-transporter till det mest normala transportvalet till 2030.

WASH - goda framsteg men fortfarande mycket kvar

Jonathan Gill, Unilever’s Senior Manager of Health & Wellbeing och Tim Wainwright, Chief Executive of WaterAid UK, besökte World Water Week 2017 i Stockholm. De samtalade om WASH ett program för vatten, sanitet och hygien programmet hur den privata sektorn spelar en nyckelroll för att målsättningarna ska uppfyllas.

Leder klimatrevolutionen med förnyad styrka

Paul Polman förklarar att Unilever, trots president Trumps beslut att dra sig tillbaka från Parisavtalet, är fortsatt engagerade och kommer att fortsätta att vara ledande för att förespråka klimatåtgärder.

Tillbaka överst på sidan